fødder, bål, bålsted

Det er lidt af en kliche

Det er så kliché agtigt. At skrive; hvis jeg kan, så kan du også. Alligevel har jeg lyst til at skrive det. Ofte. Jeg har haft SÅ mange ting imod mig. Mod at gøre det jeg har gjort. Og jeg har alligevel gjort det. Sprunget ud på det dybe vand. For i bund og grund, da handler det ikke om hvorvidt du lever simpelt hele tiden, om du holder på parkeringspladsen bag Jem og Fix, eller om du kun bor småt om sommeren. Det handler om, at tage kontrol over eget liv, at lære at elske det ukendte og om at finde det, som gør at man føler sig i live, og momentant lykkelig. Også selvom det måske er noget helt andet, end det andre vælger. Er du glad for dine valg i livet eller drømmer du, i virkeligheden, om noget helt andet? ❤

#homeiswhereipark#vanlifedk#drømme#homeiswhereyouparkit#hverdagseventyr

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar