Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Det er lidt af en kliche
fødder, bål, bålsted

Det er så kliché agtigt. At skrive; hvis jeg kan, så kan du også. Alligevel har jeg lyst til at skrive det. Ofte. Jeg har haft SÅ mange ting imod mig. Mod at gøre det jeg har gjort. Og jeg har alligevel gjort det. Sprunget ud på det dybe vand. For i bund og grund, da handler det ikke om hvorvidt du lever simpelt hele tiden, om du holder på parkeringspladsen bag Jem og Fix, eller om du kun bor småt om sommeren. Det handler om, at tage kontrol over eget liv, at lære at elske det ukendte og om at finde det, som gør at man føler sig i live, og momentant lykkelig. Også selvom det måske er noget helt andet, end det andre vælger. Er du glad for dine valg i livet eller drømmer du, i virkeligheden, om noget helt andet? ❤

#homeiswhereipark#vanlifedk#drømme#homeiswhereyouparkit#hverdagseventyr

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment