Indtil du rammes af det ukendte

Indtil det øjeblik, hvor du rammes af det ukendte, ved du ikke hvad du i virkeligheden er lavet af ❤

 

Jeg voksede op det samme sted, vi flyttede aldrig i det der 1888, gik på den samme skole gennem hele skoletiden, kørte med den samme bus med de samme mennesker, havde de samme veninder gennem barndommen, og har dem stadig. Ingen nomadeopvækst, ingen rodløshed, intet som helst der råbte #udskud i mit liv. Sådan da. 

Før den dag, min verden for alvor ramlede sammen, og jeg så et menneske jeg, engang, var helt tæt med, være på vej ud af en vej der lå lysår fra min. Jeg fik, instant, behov for at flytte mig. Fysisk. For at kunne være i det psykisk. Og siden da, da har jeg flyttet mig. Ikke blot fysisk, men i den grad også mentalt. Jeg har opdaget, hvad jeg i virkeligheden er lavet af. Jeg har fundet ud af, at det ukendte gør mig stærkere. Det der engang var skræmmende, er nu blevet en styrke ❤

 

Og det optager mig, hvordan livsbegivenheder former. Os. Nutiden. Fremtiden. Hvordan vi selv kan være en del af livsvalget. Ikke det hele. Ikke det fulde. Men en stor del af det.Vi har valg, muligheder og veje at gå. Eller kravle. De er der. Vi skal blot finde dem.Jeg finder mine veje, herude på vejene. Skifter retning, holder stille, overvejer og funderer. Kører lidt igen, finder en ny vej. Og forfra. Indtil jeg finder det jeg søger. Mentalt.Er du bevidst, om de livsvalg du tager? ❤ #homeiswhereipark #livet #husløsikkehjemløs #aha

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar