Da fyret gik i stykker

Det blev en jævnt kølig aften, i går, for da jeg tændte fyret væltede der stinkende røg ud af motorhjelmen (fra fyret, ikke motoren). Jeg slukkede skidtet og talte med et par gutter der har væsentligt meget mere styr på den slags end jeg har. For jeg aner sådan cirka intet om det 🚐💨

Konklusionen er blevet at der skal kigges på det, noget med en ophobning og et tændrør (måske, tror jeg nok) så jeg håber at kunne finde en på Fyn i eftermiddag for jeg tør ikke tænde det igen og teste om det var en engangsting eller ej – så kylling er jeg nemlig😅

Heldigvis har fyret og selve bilens køreegenskaber intet med hinanden at gøre, fik jeg forsikret, så jeg flyttede mig fra hvor jeg holdte til der hvor jeg gerne ville overnatte.

Og det viste sig at være et ret dårligt valg, i hvert fald på støjniveauet, for der har kommet og kørt en lind strøm af lastbiler i nat – og da jeg parkerede var der ikke en eneste af dem 😅 så ret meget søvn er det altså ikke blevet til – godt der er flere nætter i sigte 🚐💨

Om et øjeblik vil jeg køre mod Odense og få gang i dagen – grå og regnfuld, så billedet er fra den anden dag.

Fast forward til næste dag….

Morgenen startede med et besøg på OUH, en tur ud til Boxit og en hel masse ringen rundt for at finde en tid til damebilen, for det må sq være en dame med det (over)forbrug hun dyrker, og ja det er én af mange fordomme jeg har om kvinder – inklusive mig selv. Sagde hunden…

Efter mange, mange opkald lykkedes det at finde frem til Skorstensgaard i Odense SV og heldigvis ville de gerne fejlsøge på damebilen og nu håber jeg bare det er noget som ikke koster aaaalt for meget – hun har efterhånden brugt 18k på to uger og det er altså mere end jeg tænker er helt sjovt. Også selvom jeg havde kalkuleret med det (meste af det) og prisen på bilen var efter det.

Intet er heldigvis så skidt at det ikke er godt for noget, jeg har fået lånebil – den flinke mand var helt med på at ingen bil var noget nær en katastrofe, så det klarede han i et snuptag, dejligt med den service og måske ekstra vigtigt når man som jeg er udstyret med en krop der tror den er 90, og nu har jeg brugt penge og fundet et ret fint Bed and Breakfast i det område jeg engang har boet sammen med min daværende mand, børnene, havde job, firma og sager – det føles som er det flere livstider siden, meget kan man sige om det, men det er SÅ godt at det føles sådan. Langt væk og godt ovre.

Jeg har fået mig et laaangt varmt bad, opdaget hvor meget jeg faktisk har taget på i spejlet (det er faaantastisk!), lyttet til åens rislen i haven, ærgret mig over at kameraet er i damebilen, løbet tør for strøm og været i Kvickly for at købe en lader til et stik – for den jeg har er i bilen – og så har jeg bare ligget her og kigget op i loftet – når altså ikke jeg har kigget ud af vinduet på træernes stille svejen i vinden.

Det er okay, men NU må damebilen sq godt lige tage en slapper med pengeforbruget. Bare liiige for en stund. Og apropos penge, jeg har fået et par beskeder om hvad bilen har kostet og umiddelbart tænker jeg ikke det har den store relevans for andre – er du på udkig efter en (lignende?) bil så kan du Google dig frem til prisniveauet – og så behøver jeg ikke udpensle det mere end at den har kostet mig 20k mindre end den var sat til salg til, og at de 20k er dem jeg lige om lidt har brugt på den. Så alt i alt går det stadig op. Endnu 🚐💨

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar