Noget (mere) om fyret

I går hentede jeg damebilen hos Skorstensgaard, fyret kørte da jeg kom så jeg betalte og kørte mod det jyske højdedrag. Alt gik godt, fik tanket for anden gang siden jeg købte bilen, smuk tur gennem Grejsdalen og hjem og parkere ved den gamle gård.

Alt var godt, lige indtil jeg tændte fyret sidst på aftenen og der igen væltede røg ud i en grad jeg nu har set to gange og som noget helt nyt meldte fyret en kode f30 – hvilket, så vidt jeg kan læse mig frem til, er en blokeret ventilations et eller andet. Jeg slukkede og gik i seng. Her til morgen forsøgte jeg igen, røgen væltede frem, dog ingen fejlkode, og jeg ved ikke lige hvad jeg skal stille op med det nu. Suk!

I det mindste er her pænt – også selvom det er lidt køligt i damebilen 🚐💨

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar