Dansk Autocamper-forening

For et par måneder siden, blev jeg spurgt om jeg kunne have lyst til, at bidrage til DACF’s medlemsblad. Og selvfølgelig kunne jeg da det. Som skrevet mange gange før, så tror jeg på at give mere end vi tager her i livet. Og jeg tror på, at det giver mening at bakke op om de foreninger som arbejder for fællesskabet. Det gør Dansk autocamperforening, hvis du spørger mig.

For at læse medlemsbladet kræver det medlemskab af foreningen, men her er et lille sneak-peak af én af siderne. Jeg har lavet en opskrift, specielt til DACF bladet, og det vil jeg fremover forsøge at gøre til hvert blad der udkommer.

Jeg har ikke været medlem af DACF ret længe, men meldte mig ind i starten af året da jeg allerede på det tidspunkt vidste, at bilen skulle udskiftes og at det derfor, af flere grunde, ville give mening for mig at melde mig ind. Det har jeg på ingen måder fortrudt. DACF har et stort og velassorteret forum, der er utroligt mange gode råd, fif og tricks af finde – måske særligt hvis man, som jeg, er helt ny og uerfaren med en lidt større bil med mange funktioner (læs: ny eller nyere bil i stedet for en skralderkasse fra start halvfemserne).

Jeg glæder mig til, også fremadrettet, at bidrage til medlemsbladet med både opskrifter og rejsebeskrivelser. Da jeg jo, som du sikkert allerede ved, bor i et rullende hjem har jeg fravalgt et fysisk medlemsblad til fordel for det virtuelle – det giver bare bedst mening i mit liv. DACF er dog et godt skridt med på vejen, de har sørget for at få afskaffet diverse plastikemballage og har også etableret en årlig affaldsindsamling – det løber af stablen den 29. april 2021, og du kan også være med.

Alt det kræver er, at du bevæger dig ud fra camperen, bilen, huset eller hvor end du nu er, og samler affald sammen. Sådan. Det er alt det kræver for at gøre en forskel. Jeg håber du vil være med – jeg vil helt sikkert tage en tur med skraldeposen så naturen bliver bare lidt mere lækker og ren at besøge, også fremover.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar