Den Sultne Rejsende – omnia kogebogen

DER ER SKET MANGE TING, SIDEN JEG SIDST SKREV HER. MIN KOGEBOGER ENDELIG UDKOMMET.

Den Sultne Rejsende udkom tilbage i februar, og her en fem ugers tid senere er den næsten udsolgt – du kan stadig nå at købe den hos én af de skønne forhandlere eller købe én af de sidste jeg har liggende – det kan du gøre lige her!

I øjeblikket er jeg i en campingvogn, det er sådan set meget hyggeligt. Jeg bruger tiden på at afprøve endnu flere opskrifter, til en e-bogs version af Den Sultne Rejsende. Og så bruger jeg tiden på, at gøre klar til den rejse jeg skal på, engang i løbet af maj måned – hvis du vil holdes helt up-to-date, så er det nok primært ovre på det der Instagram det foregår, lige i tiden. 

 Det korte af det lange er, at jeg hygger mig. Jeg laver mad. Spiser godt, drikker god rødvin, hygger mig med gode venner, børn og familie. Jeg slapper af, sover meget og gerne længe. 

Jeg læser bøger, flyver med drone og lader livet gå sin gang i sit helt eget tempo. Friheden til netop dét, er helt fantastisk.. Jeg håber, at du er kommet godt ind i det spirende forår. At du får en vidunderlig påskeuge med dem du har kær. At du fylder livet med alt det du holder af, og krydrer det med rigeligt frihed og god mad undervejs – måske med inspiration fra Den Sultne rejsende ?

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar