smore, hjemløs, husløs, nomadland

Husløs, ikke hjemløs

Er du så hjemløs?

Nej, jeg er husløs. Ikke hjemløs.

Jeg er nomade. Har en nomadesjæl. Lever fra hånden til munden. Forsøger at få det hele til at køre rundt. Nomadland.

Den eneste vej der er til frihed, er at være så uafhængig som mulig. At kunne klare sig selv. Ikke være afhængig af økonomien, ikke være nødt til at leve det liv de fleste af os flaskes op med. Som værende målet. Kvalitetslivet. Selve livets mening.

Voks op. Tag en uddannelse. Bliv gift. Køb et hus. Stift gæld. Stift familie. Send børnene i institution. Arbejd. Køb et større hus. Stift mere gæld. Bliv skilt. Start forfra. Opbyg mere gæld. Arbejd hele livet for at kunne ”nyde dit otiom”.

Ingen er lovet det otium. Livet er nu. Lige nu.

Hvorfor give den bedste tid i dit liv væk – for at kunne ”nyde” de sidste år, hvor mange bliver syge, svage og ikke kan klare det halve af hvad de kan tidligere i livet? Hvorfor leve hele livet med at se frem til, i stedet for at leve i nuet?

Jeg har skrevet om det mange gange før, både herinde, på Facebook og på instagram – og ved I hvad? Jeg kommer helt sikkert til at skrive meget, meget mere om det fremover også. For jeg tror på friheden. Livet. Mulighederne for at leve anderledes. At være husløs, uden at være hjemløs.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar