Campinghabitten

Helt henrivende, vidunderlig smuk morgen, med den skønneste solopgang, fordi gråvejret har veget for en stund, disen der letter og skovene der skifter farve ❤

Da jeg kørte, her til morgen, hørte jeg i radioen, at de talte om forbrug. Og at #corona har ændret på hvad forbrugerne køber. De (vi haha) køber nu behageligt tøj. I stedet for jakkesæt, skjorter, stiletter og små lårkorte nederdele købes der behageligt tøj, feks joggingtøj. Eller, hvis det skal være moderigtigt, kaldes det loungewear.

Og alt jeg tænker er bare… Hold kæft hvor er mange mennesker nemme!

Joggingtøj er nok én af de mest udskældte beklædningsgenstande, men kald det loungewear og alle MÅ bare eje det #hejhønsiflok Og, der skal åbenbart en epidemi til, før end mennesker står ved sig selv og den beklædning de faktisk gerne vil have på. Nemlig behageligt, afslappet tøj.

Hvorfor?Jeg forstår det, sådan lidt, og alligevel er det mig en gåde, hvor meget “hvad mon andre forventer“, betyder for mennesker. Ville det ikke være fedt, at trække i det man allerhelst vil, lade naboen gøre det samme, og så ellers bare elske hvert eneste sekund af det. I noget rart tøj?- jeg er stået af fortællingen om “hvad mon andre forventer,” og hopper i lige præcis det mit humør siger er en god plan – det har taget tid at komme her til, og det har været hvert eneste øjeblik værd. Men som sagt, jeg har ikke altid været her.

Stiletter er et valg. Dit valg!

Jeg har levet i stiletter fra jeg var 17 til jeg var 32. Været “det pæne vedhæng“. Trukket maven ind, undgået at spise det jeg egentlig havde lyst til. Fordi. Kjolen. Og, vel egentlig, haft det fint med det. Engang.

Nu har jeg valgt noget andet. Og det er luksus at spise lige nøjagtigt alt det jeg vil. Og lade maven poppe ud. Som den vil. Og gør. Og bare være. Som jeg nu engang er. Vælger du mon tøj, ud fra normen, om at det feks skal “se pænt ud”, være “business” eller gør du det ud fra at DU skal have det på, føle dig godt tilpas og kunne holde ud at have det på en hel dag?

Nåe ja, og tænker du egentlig over den her slags – eller er det bare mig og min tænketank-hjerne på overarbejde der gør den slags? 🤓

#kage #altidkage #joggingtøj #campinghabittenpåmode

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar