Silkeborg, roadtrip, træ, natur

Down memory lane

De her dage, er lidt af en trip down memory lane, jeg har besøgt stranden hvor jeg hang ud, i mine store teenageår, skolen jeg gik på fra børnehaveklasse til tiende, put and take søen Engholm Lystfiskersø, som blev etableret da jeg var barn, hvorfra der er udsigt til den smukkeste fredede ådal, hvor vi ind imellem havde heste gåene på græs. Engholm er Pintrip værter, og trænger man til en fredelig overnatning, gerne kombineret med en fisketur, er det her da helt sikkert stedet – der er en lille legeplads, overdækket mulighed for at sidde ude og et toilet.Området er særligt smukt, en gå-eller cykeltur op gennem ådalen, til den lille by Mausing, er anstrengelserne værd, især når man går tilbage og får udsigten oppefra – det er så vildt at gense de her steder, steder hvor jeg har reddet, kørt i hestevogn, cyklet og gået uendeligt mange gange – og det hele ligner sig selv, bevares, lidt mere tilvokset og lidt højere træer 😅 Er man til en lidt længere tur, så kan jeg virkelig anbefale at gå/cykle over forbi Mausing mølle, som første gang nævnes helt tilbage i 1579 – jeg elsker den slags gamle klenodier  #homeiswhereipark #vanlifedk #homeiswhereyouparkit #pintripForrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar