skovsø, skov, natur, midtjylland

Når planlægningen skrider

Lige nu, er det en uge siden, at jeg havde planlagt at køre sydpå.I dag, forestiller jeg mig, at jeg ville ha holdt et sted i Portugal. Set ud over landskabet. Været i gang med at kigge kort, for at finde de næste smukke ruiner, det næste sted at købe lokale grøntsager og vin. Temperaturen, ville ha været omkring de tyve grader, luftfugtigheden lav og mine lunger glade. Jeg ville have bare ben og varme fingre. I stedet kom corona, Danmark er stedet, luftfugtigheden er skyhøj, fingrende kolde og jeg sidder inde i campingvognen, ved gården i skoven, og planlægger den næste uges besøg forskellige steder. Jeg er iklædt lange underbukser, ulden undertrøje og er ved at undersøge hvor jeg skal handle mere af den slags, til vinteren der er godt på vej. Og sådan kan man lave en masse planer, i sidste ende er det livet der afgør det hele ❤ Har du været ude at rejse, under corona, eller har du planer om at gøre det, henover vinteren? 🙂#homeiswhereipark #vanlifedk #homeiswhereyouparkit #corona

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar