Ferie i Sverige: Pia’s Stuga

For efterhånden flere år siden trak Pia stikket. Hun flyttede fra alt det trygge og velkendte i Danmark, til det nordlige Sverige hvor hun nu har Pia’s Stuga

Her bosatte hun sig i et hus uden strøm, rindende vand eller andre moderne bekvemmeligheder – det har været en fantastisk oplevelse at følge Pia’s liv gennem årstidernes skiften. Har du også lyst til at opleve hvordan livet også kan leves giver Pia mulighed for en helt unik oplevelse i hendes fäbodstuga – læs med herunder, eller besøg Pias egen side på Facebook her!

Læs videre efter galleriet

Pia’s Stuga, er en 200 år gammel fäbodstuga. Her kommer du til at tilbringe din ferie på en meget exklusiv måde. Det åbne ildsted varmer jeres rum op, mange gode timer er tilbragt der, og det at falde i søvn til ildens knitren og flammernes skyggespil, er en helt speciel oplevelse.
Når du træder ud af af din dør, står du midt i skoven i Dalarna, bare 17 km fra Rättvik og Siljan. Her er ikke strøm, vandet er fra brønden, og toilettet er et das.

En oplevelse for livet

Huset er lidt som et rækkehus, jeg bor i den anden halvdel. Her findes kaniner og ænder, hund er velkommen, men kun i snor, og væk fra dyrene, kaniner kan faktisk dø af skræk. Og så findes her også en kat. Prisen pr overnatning er 200 DKK pr person, inkl. morgenmad. Har du behov for sengelinned koster det 100 DKK ekstra pr person. Her er plads til 3 voksne, eller 2 voksne og 2 børn. Hver årstid har sin charme, selv er jeg vild med efterår og vinter her så smukt ❤️Nu vil jeg lade billederne tale for sig selv.
Du finder mig på Facebook, Pia’s Stuga, eller mobilen 0046 72446376 

Flere fortællinger fra inspirerende mennesker, rejser og livsstile finder du her.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar