Flygtige minder

Billede0006.jpg

Jeg har en milliard tanker i hovedet disse dage, flytningen er i sig selv et stort spring og i disse tider hvor jeg rydder op og rydder ud – der er som bekendt ikke helt så meget plads i et telt som i en lejlighed på 100 kvm+ – kører tankerne også lige en tur på nostalgi-skalaen for hver gang øjne og hænder rammer engang så sirligt hengemt skat….

Spørgsmålet er nu, er det reelt en skat eller er det et flygtigt minde der er bedre værd at give slip på?

Øjnene landede i dag på billederne fra det vidunderlige sted vi engang boede, tankerne gled tilbage til det der var, det der kom og det der blev. Minderne. De gode, de glade, de triste, de søde, de dårlige – de er der alle sammen, og i dag er soldaternes flagdag, i dag er den helt rette dag at mindes tænker jeg.

Ind imellem er det en vask der må til, uanset om man er bil eller menneske, den mentale proces kan være lang og nu hvor jeg rydder op og rydder ud, er der lige et øjebliks tid til at efterrationalisere og tage ved lære, slippe og lade gå, en tid til at sende gode ønsker og visdom ud i verden med troen på at det gode man sender også vender hjem igen.
Før eller siden.

Jeg har levet de smukkeste steder, mødt de smukkeste mennesker og det absolut modsatte – nu er tiden til at være god ved mig, gøre det mit hjerte higer efter og drømmer om – jeg skal hjem til naturen og det simple liv jeg ved gør mig så godt <3

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar