Hvad er der paa den anden side af komfortzonen?

At finde ud af, hvad der er på den anden side af komfortzonen, kan være nøglen til den indre succes. Der var en tid i mit liv, hvor jeg ikke troede på mig. Eller mine drømme. Jeg troede ikke, at det jeg ønskede var muligt, og brugte årevis ind og ud af dårlige ting. På ikke at tro på mig. At sabotere egen succes. På at nøjes, med det der var lige foran mig. År med det kaos, som jeg dengang, kaldte mit liv. Det er tre vintre siden, at jeg endelig fik nok. Jeg besluttede, at se hvad der var af muligheder, at se om jeg rent faktisk kunne opnå hvad mit hjerte længtes efter, og hvad min sjæl savnede. The rest is history, kan man vel sige… Siden da, er der sket så uendeligt meget, jeg har bevæget mig langt ud over kanten, af min komfortzone, viden og logiske sansning. Jeg har ladet min intuition, afgøre retningen, alt er ændret, og intet er som det var – heldigvis! Alt jeg drømte om, var på den anden side af min komfortzone. Og her er ret fantastisk. Selv når det ikke kører – og det er squ succes! Jeg tænker lidt… hvad er der mon på den anden side af din trygge zone?  #homeiswhereipark #vanlifedk #homeiswhereyouparkit #komfortzonen

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar