Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Vinteren er her. Om lidt!
solnedgang, vinter

Den smukkeste solopgang 

Indhyllet i tåge. Og Bertha i is. Morgenen var isnende kold. Første gang. På denne side af sommeren. At jeg fjerner is fra ruden. Vi kørte ud af tågen. Over på den anden side af søen. For at se solen stå op over tågen. Ubeskriveligt smukt. Billederne yder ingen retfærdighed. Overhovedet.

Jeg er nødt til at få lavet fyret. Eller, blæseren er det. I Bertha. Kulden er her. Kommet for at blive. Den minder mig om mit første efterår i telt. Hvor jeg manglede stumper. Skorstensrør.Og hvor en forhandler ikke ville sælge mig dem. Fordi jeg havde fortalt, at de var til et telt. Det var en kold november måned. Men jeg klarede det. Og det gør jeg, selvfølgelig, også med Bertha   #homeiswhereipark #vanlifedk #homeiswhereyouparkit #solopgangLivet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment