solnedgang, vinter

Vinteren er her. Om lidt!

Den smukkeste solopgang 

Indhyllet i tåge. Og Bertha i is. Morgenen var isnende kold. Første gang. På denne side af sommeren. At jeg fjerner is fra ruden. Vi kørte ud af tågen. Over på den anden side af søen. For at se solen stå op over tågen. Ubeskriveligt smukt. Billederne yder ingen retfærdighed. Overhovedet.

Jeg er nødt til at få lavet fyret. Eller, blæseren er det. I Bertha. Kulden er her. Kommet for at blive. Den minder mig om mit første efterår i telt. Hvor jeg manglede stumper. Skorstensrør.Og hvor en forhandler ikke ville sælge mig dem. Fordi jeg havde fortalt, at de var til et telt. Det var en kold november måned. Men jeg klarede det. Og det gør jeg, selvfølgelig, også med Bertha   #homeiswhereipark #vanlifedk #homeiswhereyouparkit #solopgangForrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar