Irland

Irland er en republik, beliggende på en ø, og opdelt med Nordirland, og har en både spraglet og spændende fortid med sig

Du kan læse meget mere om Irlands historie her!

Er du til natur, er Irland stedet

Her er frodige dale, magisk lys, kanaler, vovede stier på klinterne der fører ned til havet og hyggelige kvarterer i byerne. Naturoplever, som for eksempel vandreture, overnatninger i det fri og fiskeri er helt unikke i Irland. Bjergene i Irland findes i alle former, farver og størrelser, en ting der dog binder dem alle sammen er, at de også er smukke.

Biblioteket i Dublin

Trinity College Library, stedet hvor alle udgivelser, i Irland, indleveres og opbevares for eftertiden – og det mest vidunderlige bibliotek nogensinde set, hvis du spørger mig.

Irland er også kendt som Den Grønne Ø, da øen er meget regnfuld og derfor har mange grønne, frodige græsdale og enge, fyldt med store græssene fåreflokke – natur er et varemærke, og kan du ingen anden grund finde til at besøge øen, ja så er naturen sådan set også alt rigeligt.

Landet har en spændende historie, du kan læse meget mere om den her, eller du kan nøjes med min yderst korte tekst om landet – det er helt op til dig – uanset hvad du vælger, vil jeg dog anbefale dig et besøg til den smukke grønne ø.

Måske er der et andet sted i Europa du hellere vil til?

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar