Tyskland

For en del er Tyskland bare landet man kører til for at handle billige dåseøl, marcipan til jul og billige pølser på glas

Neuschwanstein slot castle disney tyskland

For andre er Tyskland, landet der køres gennem når sommerferien står for døren og Italien, Spanien og Portugal venter med tre ugers længe ventet sommerferie.

Tyskland er så meget mere

Som barn har jeg været på uendeligt mange busture til Tyskland, jeg er blevet slæbt med rundt for at se på kirker, klostre og gamle huse. Jeg har været i Lübeck til julemarked og i Berlin af samme årsag.

Jeg har stået på Hamborg station, taget imod mennesker fra fjerne lande og besøgt mange smukke slotte i de mere bjergrige egne.

Mine børn og jeg har holdt ferie i Reinland Pfalz, vi har brugt mange dage, uger og nok også snart måneder ved smukke Eifel og vi har sejlet på floden Donau, der er den næst-længste i Europa efter Volga.

En kærlig opfordring

Berlin

Tyskland er en perle, ofte betragtet som mere et bump på vejen end som starten på ferien, så hermed en kærlig opfordring til at dreje af motorvejen og køre ad de små snoede veje gennem Tysklands smukke historiske landskab. Der er masser at lære og se undervejs.

Du kan finde mere her!

På vores ture, rundt i landet, har vi besøgt mange historiske steder, vi har besøgt gravpladserne, set hvor muren faldt, oplevet museerne, shoppet, spist og sovet mange skønne steder.

Tyskland kan noget, og måske har du også til gode at opdage det?

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar