Top

Home is where I park

  >  Rejser   >  Island
Island islænder ismule vinter

Mit besøg på Grønland var lidt af en tilfældighed, ja faktisk var det vejrets skyld, for da jeg rejste på mit andet Grønlandsbesøg var vejret så ualmindeligt dårligt, at vi endte med at mellemlande på vulkanøen Island.

Som 6 årig fik jeg min første islandske hest, som stævneafløser for min lille tykke, alt for nuttede, og særdeles bespiste, dovne shetlandspony Jeppe. Islænderne er mit hjerte nært, de har et behageligt gemyt, er gode, robuste gangere og alligevel så let til fods at de er vidunderlige at ride på, selv over lange afstande.

island flowers sunshine kirke

At ramme Island, ved en tilfældighed, var på ingen måder det værste der kunne ske, men ret meget fik jeg nu desværre ikke ud af det, da vi hele tiden skulle være klar til at flyve videre, så snart vejret blev meldt klart.

Island er derfor højt på min liste over lande jeg har planer om at genbesøge – en dag derude i fremtiden – og skulle du have samme lyst, så kan du læse mere om øen her.

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment