Jeg flytter

IMG_7289.JPG

Som jeg løftede sløret for i går…

Jeg har bestilt et nyt telt. Endelig, kan man nok roligt sige. For jeg har taget tilløb, overvejet, om-bestemt mig og skiftet retning maaange gange undervejs. Det er ikke bare sådan lige at vælge, der er mange ting som skal gå op i en højere enhed og tages højde for, f.eks. lys, vind, materiale, højde, plads til tre voksen-størrelse-mennesker, ind-/udgange, væghøjde, form og flere andre ting – jeg har nu endelig besluttet mig for et telt.

Det er 10×4.80 meter, og dermed lige en anelse større end det nuværende som er 8×4.95 meter, den helt store forskel bliver at siddevæggene er 160 cm høje, de giver adgang til et væld af opbevaringsløsninger – og dét er nok egentlig det mit ren-og oprydningsglade jeg glæder sig mest til. Der skal meget ryddes op, stilles på plads og opbevares på hylder så mit ”pænt og rent” gen kan få lidt fred – Yassss!

IMG_7299.JPG

Teltet er i en mørk grøn farve, militærgrøn – hvis der altså er en farve som hedder dét, mine teens og jeg debatterede det længe og jeg måtte se mig nedstemt – de var helt klart mere til farvet telt end jeg var. I begyndelsen. For med tiden er jeg nu nok ved at overgive mig – for der ér meget lyst i vores nuværende telt, og jeg kan godt forestille mig en sommermorgen i det her telt bliver træls – i hvert fald når den sommermorgen er hver morgen. Og aften. Og nat. Og sådan er der ret mange ting, som er helt anderledes, når det er til hverdagen mere end til weekenden og ferier.

Teltet er bestilt via Bushcraft butikken, og har du specielle ønsker så ta lige at skriv til Jesper og hør om ikke han kan hjælpe (og nej det er ikke sponsoreret men jeg har totalt optur over hvor let alting gik efter jeg spurgte dér) – jeg skulle nok ha hørt bedre efter og være gået den vej for lææænge siden – anyway, i mellemtiden forsøger vi at få ryddet det område hvor det skal stå – for jeg flytter altså! Ikke langt, men langt nok til at jeg forhåbentlig får en anelse mere privatliv end tilfældet er.

IMG_7115.JPG

Området hvor jeg flytter hen er lige midt i det der bliver køkkenhave, og dét har det været engang før – for omtrent 20 år siden – så der er gamle frugttræer, præcis hvilke svæver stadig lidt i vinden da det hele har været groet til i brombærranker i årevis. Det er store dele af det stadig, altså overtaget af brombærkrat, og da min søn har rykket brusken over i sit ene håndled sidste weekend og jeg er jævnt ynkelig, er vi ved at finde andre veje – maskindrevne-vi-fræser-alt-op-og-vender-det-på-hovedet veje, hvorefter der så smides en ordentlig røvfuld god øko-kompostjord ovenpå – det er en af fordelene ved en ret fantastisk grundejer der er totalt økofreak og ved alt muligt, og umuligt, også om at komme brombærkrat til livs. – og som tilfældigvis er her forbi i dag. På den måde burde der være en god chance for at vinde over brombærrene. Hvis jeg er ihærdig nok, og det håber jeg så at jeg kan være.

Teltet er jo ret langt, planen er at lave soveafdeling i den ene ende, sammen med en udgang, lave køkken- og brændekomfurs sektion i midten sammen med et spise-/arbejdsbord – hold kaje hvor jeg glæder mig til et rigtigt bord at arbejde ved, et sofabord kan bare ikke anbefales i længden! – og så siddegruppe ved selve indgangen – som jeg planlægger bliver en lidt anden løsning end den oprindeligt tænkte. Altså fra teltets side. Jeg planlægger at skifte hele den ene endevæg ud med noget hvor lyset kan komme igennem og noget så lidt telt-agtigt som en rigtig dobbeltdør – og så ellers reoler ud over det hele så mit rengøringsvanvid kan genovertage verdensherredømmet… eller noget i den retning…

IMG_7296.JPG

I første omgang skal der ryddes jord, hvis I vil se området har jeg lagt en video op på Instagram fra i dag, så skal der bygges en platform på 13 x 5 meter – de tre meter bliver overdækket – og så skal teltet stilles op og skal der flyttes ind, lige for nuværende glæder jeg mig mest til det sidste 😀

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar