Jeg har tænkt over noget

En tidlig morgenstund…

For der er noget særligt over at vågne før 4, være frisk og klar til en ny dag, selvom der går mange timer før lyset er her. Jeg glæder mig til dagens arbejde. Og så endda på en mandag!

Da jeg boede i byen var det et utænkeligt scenarie, jeg var nærmest altid træt og træt af. Jeg var ked af det, trist, sorgfuld og funderede over hvordan og hvad jeg skulle gøre, for at komme ud af dagligdagens tristesse forbundet til den evige tanke om at jeg aldrig havde nok. Nok tid. Nok penge. Nok nok nok.

Nu skal det ikke lyde som evig lykke, at være flyttet herud, for det er det ikke – jeg har stadig mange funderinger, op-og nedture som alle andre, og dage hvor jeg helst vil grave mig ned. Forskellen er at her arbejder jeg mig ud af det – for mig. Og at grundglæden aldrig er længere væk end en gåtur i skoven, langs søen eller blot en stille nattetime foran et knitrende bål. Her arbejder jeg for mig, for mit liv, og det giver bare så megen mere mening, at gøre netop dét.

Da jeg lavede denne blog, var den tiltænkt dem jeg har nært, det udviklede sig må man sige og nu har jeg det egentlig fint med det – hvem orker ikke lidt opmærksomhed til det man selv synes er ret fantastisk? #HejEgo

En ting som dog nok er vigtigt at vide, for dig som læser med og som ikke kender mig personligt, ér at det her ikke er et glansbillede, en fremvisning af udelukkende pæne ting og følelser. Og at jeg stadig har det okay selvom der er lidt ridser i lakken. Det her er mig. Hele mig. Også det som de fleste nok vælger at lukke væk og holde for sig selv. Jeg er træt af glansbilleder, Instagram feeds med lutter candyfloss, glittede Bo Bedre forsider og liv der ser så konstant kunstigt lykkelige ud, at vi alle hurtigt kan få os en omgang præstationsangst. Og en depression.

Så ind imellem kommer her nok lidt piv, ynk og klynk, lidt nullermænd i hjørnerne, lidt hjertesuk og det hele er krydret af en ukuelig livsvilje, en evigt naiv optimistisk tilgang og en til tider latterligt langt ude tiltro til det gode i alt og alle. For det er alt sammen en del af mig.

At alting nok skal gå, uanset hvor sort og håbløst det kan se ud.

Kh Ayo

Forrige indlæg Næste indlæg

1 Kommentar

  • Reply Lars Marquart 17. december 2018 at 20:23

    Tror også det er vigtigt at du kommer med lidt piv, ynk og klynk for det giver det lidt mere sandfærdigt billede på din hverdag som selvfølgelig ikke altid er lutter lagkage, men syntes det er spændende at høre om dine op og nedture, problemer og ikke mindst dine løsninger

  • Skriv en kommentar