Køleskab til damebilen

Fyret virkede jo, som bekendt, ikke længe og så var det på tide at slippe frosten ved søen og finde på noget andet at lave 🚐💨

Først skulle jeg dog lige hilse på Lars, kigge på en bunke paller, sammen med ham, og så havde han damebilens nye køleskab med – det bliver simpelthen så godt når ombygningen er færdig. Og det har sine fordele at være så lille at jeg kan ligge på tværs 😅

Efter lidt snak, og en overvejelse om at køre forbi Fasterholt, drejede jeg bilen rundt og tog den lange vej, gennem den frostdisede skov, før jeg ramte hovedvej 13 og kørte mod Nørre Snede, drejede fra mod Horsens og kørte ud og hentede en kammerat på vejen, fik fyldt bilen med ting fra depotrummet og så kørte vi mod Odense og et noget større rum hos Boxit.

Nu da jeg jo alligevel har besluttet mig for ikke at køre motorveje kan vi ligeså godt få set os lidt omkring. Så vi kørte under Vejlefjord broen og ud mod Munkebjerg, der er dog spærret en del af vejen så man skal dreje fra og op ad en virkelig flot snoet vej og forbi golfbanen på toppen – jeg elsker det område, det er sådan lidt vildt, smalle veje, skarpe sving, skov og åer der bugter sig gennem landskabet 🌿

Næste gang, jeg kører den vej, håber jeg at kunne parkere og tage billeder med mit kamera, – og jeg kan kun anbefale at køre den vej 🚐💨

I aftes hentede vi min søn, og fandt noget mad ude i byen, og jeg fik afleveret noget håndsprit til ham – da jeg nærmest altid er lagerførende pga mine lunger – og i nat har jeg sovet på en p-plads med fred og ro og 12 timers søvn – præcis hvad jeg trængte til, før vi i dag igen kører til Horsens og henter et læs – halleluja for flere der kan køre 😅

Og så noget lidt andet, er du én af dem som ikke magter sygdomssnak så springer du bare over resten 🌿

Jeg er ikke specielt corona forskrækket, jeg ved hvor mange der hvert år dør af diverse influenza typer – også selvom ældre, syge, immunsvækkede osv vaccineres. Vaccinen fjerner ikke influenzaen men kan mildne den en anelse. Og det ved jeg af erfaring. Jeg tror ikke der kommer en egentlig vaccine mod corona, men måske en vaccine der kan mildne det lidt.

Jeg er i risikogruppen, da mit immunforsvar er kraftigt sænket med medicin netop for at undgå jeg bliver mere syg når immunforsvaret angriber mine organer. Jeg er alligevel ikke voldsomt bekymret. Jeg vasker hænder. Spritter hænder. Undgår at være i nærheden af folk der ser syge ud og faktisk er min største skræk nok egentlig sygehusene. Og måske med god grund?

Onsdag den 26 marts var jeg på klinik for hud-og kønssygdomme (har stadig ikke helt fattet hvad de to ting har med hinanden at gøre 😅), i Aarhus, da det er dem der tager biopsier ved mistanke om alt muligt hud-halløj. Det var den afdeling hvor en læge (patient 2) fik konstateret corona om fredagen – altså 2 dage efter jeg var der.

Og nej, jeg har ikke noget imod lægen eller at han passede sit job. Men jeg er bekymret for hospitaler. Ikke kun ifht corona, men ifht alt andet der smitter – der er sådan en tendens til at hver gang jeg har været der så har jeg sq en forkølelse, lungebetændelse eller noget andet ret hurtigt efter.

Så min pointe er bare, jeg tror ikke corona skelner mellem om man er 998 eller 1002 personer, jeg tror heller ikke bakterier overvejer om det er en uvasket barnehånd og derfor springer over til den voksne i stedet, og jeg tror ikke en skid på at politikerne aner hvad de laver med det her ikke-forbud, men opfordring, og så alligevel brokker sig når befolkningen vælger en selvstændig anden vej. For vi fik jo et valg og ingen forbud. Og det havde vi vel ikke fået hvis det var så bekymrende tal i DK?

Om et par dage skal jeg igen på hud-og kønssygdomme afdelingen og jeg overlever sq nok også denne gang – måske en forkølelse rigere… 🚐💨

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar