Komposttoilet

Teenagerne har (også) været her, den slags spiser en masse og når der skal ting ind, ja så skal der altså også ting ud. Noget i den retning. I hvert fald kunne jeg konstatere at spanden var ret fyldt og nok ikke ville have noget imod en tømning. Som tænkt så gjort.

Ud og finde et passende sted at grave et hul, så spanden kunne vendes på hovedet og indholdet kunne fortsætte processen med at formulde.

Der er mange gode grunde til, at et komposttoilet er en rigtig god idé. Når jeg ser hvor hurtigt og godt processen sker bliver jeg endnu mere overbevist, det her er bunden af spandens indhold – fint komposteret og nu retur i jorden hvor orme og andre mekanismer gør resten af arbejdet.

Mine teens er vidt forskellige, den ene er sippet og sart hvor den anden er lidt mere hårdfør. Jeg tror faktisk de begge er blevet lidt omvendt – i forhold til det her toilet – det lugter ikke, det ser ikke klamt ud og det virker næsten som et almindeligt toilet. Minus det vanvittige forbrug af drikkevand til at skylle fækalier ud med – heldigvis!

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar