Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Minimalisme i en van

Tilbage i december, 2020, talte jeg med journalisten Malin. Hun er helt fantastisk og har skrevet mange gode artikler. Dage senere, på en grå, regnfuld dag var en fotograf forbi. Det er jeg mindre imponeret over – altså bevares, det var ikke fotografens skyld at jeg kom til at ligne noget katten ikke lige orkede. Lyset var elendigt, og overbelyste bilelder levner ikke mange chancer for rynkernes yndighed. Så er det sagt haha!

Artiklen har været i deres blad og du kan læse noget online også – det finder du her.

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment