Noget om noget

Med hvor frisk jeg ser ud…

Den anden dag skrev jeg lidt om de positive ting ved at bo i telt, at glæden føles dybere og mere autentisk. I hvert fald når den er der. Der er, selvfølgelig, også bagsider for uden dem er der heller ingen forsider. Ting hænger sammen. Agtigt.

I dag har jeg fundet én af bagsiderne. Ærligt talt, det er sq ikke ret spændende at være træt som fem alderdomshjem, ha ophobet så meget væske over natten, på grund af prednisolon, at øjnene næsten ikke kan åbnes og så opdage der mangler brænde, fordi jeg jo ligesom var for træt til at hente det ind igår…

På de tidspunkter har jeg seriøst mest bare lyst til at skrige ‘fuuuuuck dig rådne liv’, men det varer heldigvis kun lige indtil jeg igen kommer i tanke om de resterende 1434 minutter af dagen, for de er faktisk oftest helt okay og så får jeg også bare ondt i halsen af at skrige… <3

I dag er det vitaminer til forret, prednisolon til hovedret og vanddrivende til dessert. Heldigt nok at jeg går ind for flere desserter ad gangen #hejchokolade #hejhamsterkinder

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar