Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Privat grund

Så ingen grund til spekulationer om ulovligheder…

Ét af de spørgsmål jeg får mest: Er det privat grund?

Svaret er: Ja det er privat grund, ja jeg må gerne være her, ja jeg bor her fast og ja det er fuldt ud lovligt.

Hvor ville det være fantastisk at mennesker ikke som det første tænker “fy fy ulovligt”, men i stedet tænkte “Ej fedt, man kan også gøre sådan.”

Jeg har været så ubeskriveligt heldig, at få lov at bo på den her sindssygt smukke plet i noget af det jeg betragter som Danmarks smukkeste natur. Det er altså med ejernes velsignelse, og tilladelse, at jeg bor her, jeg passer godt på området, bruger øko det ene, andet og tredje, bruger muldtoilet og smider selvfølgelig ikke affald i naturen, eller andre steder end hvor den slags nu hører hjemme. Jeg er faktisk helt god til at passe på naturen!

Den gang jeg var lille. Og nuttet. Og kattekillinger ved det bedste.

Jeg er vokset op på et økologisk landbrug, som barn, og har levet lidt af et øko-hippie liv indtil jeg forsøgte mig med en mere konventionel tilgang til livet som voksen – og det viste sig på alle måder slet ikke at være mig, jeg mistede kernen i mig selv, og nu er jeg så lige her. For at genfinde det mistede, eller erstatte det med noget andet som gør mig glad. Helt ind i hjertet, helt ned i storetæerne.

Jeg er mere øko end nogensinde. Gladere for livet. Rig på god energi og livslyst. Rig på natur og sjælero – og det var præcis de ting der gjorde at jeg en kold januardag begyndte at lede efter et sted i naturen hvor jeg måtte bo. <3

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

Comments:

post a comment