Vil du giftes med mig?

Ville du sige ja til verdens grimmeste ring?

Internettet svømmer over med romantiske historier og tåreladede fortællinger om frierier og den smukkeste ring – og jeg skal da selvfølgelig være med, så her har du min fortælling om det mest perfekte frieri, jeg kunne forestille mig og drømmen om at giftes. MEN med den grimmeste ring – nogensinde!
Lad mig starte fra begyndelsen…

Arbejde & vandpåfyldning

Vi var forbi Autocamp i Låsby, onsdag før påske, og pludselig imens jeg stod og talte med én på kontoret sagde hun: “jeg kører lige en halv time” og så forsvandt hun ellers ud af døren og kørte afsted i min camper… :O

Og så stod jeg altså dér og fattede ingenting, men hey, sådan er det jo bare med nogle af os kvinder – spontane indslag, popcorn-hjerner og pludselige indskydelser. Du ved, livet! Så jeg fortsatte med det jeg nu var i gang med og en lille times tid senere kom hun da også kørende retur – hvilket var rimelig heldigt for mig, nu da klokken var blevet fem i lukketid 😉

Vi fik fyldt vand på Copa’en og kørte afsted mod ét af de dejligste steder jeg kender. Strand, skov, bål og vand – ren og skær flødeskum på livets snørklede veje. Vel ankommet tændte ‘nogen’ et bål og lavede pandekager på trangia alt imens jeg, mest af alt, var halvsovende og rimelig sløv i betrækket.

Sløv i betrækket – og uden den mindste idé om hvilken ring der ventede

Den sidste tid har min lungesygdom drillet lidt, og energien er derfor ikke voldsomt storslået, men det var ‘nogen’ rimeligt ligeglad med – i hvert fald blev hun ved med at spørge, om ikke jeg kom ud, og til sidst måtte jeg altså overgive mig, nu hun både havde sørget for stol, lammeskind, jakke og tæppe til mig – + et varmende bål og nybagte pandekager- der er alligevel grænser for, hvor utaknemmelig jeg ka være og så ér det jo faktisk virkelig hyggeligt at sidde dér ved bålet 😉

Autocamper Bürstner Copa 500

Og så sad jeg ellers dér i stolen, midt i solen, da hun pludselig fjernede min tallerken og gik på knæ lige dér på mit favorit-fricamper-sted. Jammen hallo? Hvad er det dog der sker, nåede jeg lige at tænke….

Og så skete der noget vildt, ud af hendes hånd kom den grimmeste ring jeg nogensinde har set, og så sagde hun ordene jeg nok aldrig helt glemmer….

“du må altså gerne sige nej…”

Frieri med den grimmeste ring til når du skal giftes
Ikke bare én grim ring, men virkelig mange af dem ….

Jeg skal jo ikke giftes med en ring, men med dén person jeg slet ikke kan forestille mig at leve uden, var min første tanke før jeg tænkte videre… hvem hulen siger sådan, når de frier?, imens jeg ikke fortrak en mine – selvom jeg altså godt havde set rædsels ringen ud af øjenkrogen – for jeg troede hun tog tykt pis på mig… lige indtil “snyderingen” forsvandt og en heeelt anden – og virkelig smuk! – ring kom frem.

Ayo, vil du giftes med mig?

Og til dét blev svaret selvfølgelig ja… jeg vil hjertens gerne giftes med lige præcis hende, og i virkeligheden har det været vores plan, fra vi først lærte hinanden at kende. Fordi:

Ayo, hvis ingen af os er gift på dét her tidspunkt, så gifter vi os med hinanden!

Og dét er præcis hvad vi gør. Vi gifter os med hinanden. Ikke bare fordi det var vores plan fra starten, men fordi: Vi er bedste venner, gode for og med hinanden, fantastiske til at leve hvert vores liv og på samme tid mødes i hinandens, vi elsker eventyr, rejser og udfordringer af de vildeste slags – jeg mener, hvem løber lige 250 kilometer gennem en brandvarm ørken bare fordi de kan og hvem kører en bil på over 2 meters bredde ad en vej der ikke er egnet til biler over 170 cm? (ja altså… det gør VI og vi elsker det!) – og så elsker vi hinanden så meget, at H&M ringe i virkeligheden ikke betyder en skid, svaret ville være ja uanset!

Forlovelsesring, ring, frieri, bryllup, giftes
Meeeget bedre…

Sådan gik det altså til, at jeg en ganske almindelig onsdag eftermiddag endte med, at sige ja til den grimmeste ring i kvindes minde….

Eftermiddagen gik på stranden, med bål, pandekager og det mest fantastiske selskab jeg kunne ha forestillet mig til lige præcis sådan én dag – og pludselig var det tid til stegt flæsk, nye kartofler og persillesovs, alt imens vi talte om det der ‘giftes’.

stegt flæsk, persillesovs og kartofler i autocamper
Stegt flæsk og persillesovs

I min verden, ja så bliver det faktisk ikke rigtigt bedre end dét! Og da vi var færdige med at fejre os selv, drattede vi omkuld i Copa’en og sov vores glæder ud alt imens vi drømte om et outdoor bryllup – i hvert fald lige indtil en tysk familie dukkede op med noget af et vogntog, 5 (meget larmende) børn og 3 gøende hunde lige bag os – meeen dét er en heeelt anden historie jeg måske fortæller en gang….

Er du i virkeligheden slet ikke interesseret i frierier på en strand, med stegt flæsk og persillesovs og den grimmeste ring, men meget mere til eventyr og fjerne himmelstrøg – jeg har lige været i Tyrkiet, i min autocamper, dét kan du læse mere om her!

I virkeligheden; jeg kunne sige det samme som jeg har sagt i alle forhold: jeg er glad. Men der er glæde, der er kærlighed og så er der fuldendelse….

Hvem er det så, jeg gifter mig med?

Udover at være min bedste ven, den eneste jeg kan holde ud i måneder ad gangen og ét af de mest uselviske søde mennesker jeg kender, så er hun også rimelig glad for sin anonymitet. Hun har, præcis som mine børn, venner og resten af familien, ikke valgt det offentlige liv jeg lever og præcis derfor, ser du ikke billeder af hende jeg lever livet med, ligesom hun utroligt gerne vil være fri for billeder når vi mødes ude i den dér virkelighed, væk fra nettet. Tak fordi du respekterer dette og fordi du læste med her til <3

Kh Ayo

Forrige indlæg Næste indlæg

21 Kommentarer

 • Reply Anette Tracz Knudsen 9. april 2023 at 09:06

  ❤️ Hjertelig tillykke
  Respekt for dem der vælger anonymitet på nettet.
  Ønsker jer begge alt det bedste ❤️

  • Reply Ayo Hansen 9. april 2023 at 09:43

   Tusind tak Anette, og helt enig, det skal være et frit valg at kunne vælge til og fra

 • Reply Steen Hoffmann 9. april 2023 at 09:22
 • Reply Dorte Lauritzen 9. april 2023 at 09:47

  Rigtig hjertelig tillykke med kærligheden❤️ jeg ønsker jer alt det bedste i verden❤️❤️

 • Reply Christina Hjorth Jensen 9. april 2023 at 09:48

  Hjerteligt tillykke til jer begge ❤️❤️

 • Reply Ken 9. april 2023 at 10:01

  Så eventyrlig historie på så mange forskellige plan ❤️ Det største – kærligheden – på flere plan. Det modne. Erkendelsen af og respekten for forskellighed. At omfavne livet til fulde – med det vi har og formår – og med alt hvad det byder. Og så elske det! ❤️ Tak – af hjertet – for at du inspirerer til netop det – at leve og elske livet!

 • Reply Anne Sørensen 9. april 2023 at 10:08

  Tillykke , ønsker jer det bedste

 • Reply Mona Jensen 9. april 2023 at 10:34

  Hjertelig tillykke ❤️❤️❤️

 • Reply Susanna Romanini 9. april 2023 at 10:44

  Hjerteligt tillykke til jer begge ❤️

 • Reply Clairre Wibez 9. april 2023 at 11:32

  Stort tillykke, man sidder helt og storsmiler på jeres vegne Fantastisk ❤️❤️

 • Reply Susanne 9. april 2023 at 11:47

  Kæmpe stort tillykke❤️❤️

 • Reply Orla Møller 9. april 2023 at 12:08

  Hjertelig tillykke med det til dig og din partner skønt at i har hinanden og har så meget til fælles dejligt at læse. Og held og lykke fremover og lad os få nogle gode billeder af dine/jeres rejser kh Orla

  • Reply Ayo Hansen 9. april 2023 at 15:27

   Mange tak Orla, der kommer meget mere om at rejse her fra

 • Reply Jette Svensson 9. april 2023 at 12:40

  Størst af alt er kærligheden. Stort Tillykke til jer begge. Respekt herfra.

 • Reply Jette Hansen 9. april 2023 at 18:27

  Tillykke med kærligheden. Ønsker jer det bedste fremover.

 • Reply Rosalia 2. maj 2023 at 15:52

  Uroligt kedeligt med anonymiteten 🙁

  • Reply Ayo Hansen 3. maj 2023 at 09:17

   Måske for dig, fordi du ikke kan få stillet din nysgerrighed, for os er det præcis som det skal være.

  Skriv en kommentar