shish kebab

Shish kebab – omnia style

//Reklame

I min verden er der næsten intet mere lækkert, end en god gang shish kebab i et nybagt fkadbrød. Rigeligt med hvidløgsdressing, friske grøntsager og en lækker hummus. Der er ikke et øje tørt, jeg kunne spise det hver eneste dag – og det absolut fedeste ved det er, at jeg nu også kan lave det i min omnia ovn. Og det kan du også.

Du skal bruge følgende:

400 g godt oksekød, det må gerne have en høj fedtprocent
3 fed revet hvidløg
1 revet eller finthakket løg
1 æg
Rigeligt med hakket persille
Salt & Peber
Rash’el’hanut

Bland kødet med salt, rør det sejt og tilsæt derefter resten af alle ingredienserne. Jeg synes det er nemmest at blande med hænderne. Find din omnia ovn frem, bruger du silikoneforme så placer en i omnien før du placerer en stor STYYL rist i den. Du kan købe ristende her!

Form kødet og placer det på STYYL risten. Put låget på og skru godt op for varmen. Det tager 10-15 minutter før de er færdige, afhæng af hvor store du laver dine shish kebab.

Imens din shish kebab passer sig selv i omniaen, kan du lave en lækker hvidløgsdressing, snitte salat og andet tilbehør.

God fornøjelse og velbekomme.

Du finder flere opskrifter her og i Omnia opskrifter, tips & tricks finder du rigtig mange gode ideer til din næste ret i omniaen.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar