Tør du spørge om hjælp?

Vanggaard Advice hjælper dig med svaret – for spørgsmålet er simpelt, men svaret ikke let.

Det kan være sårbart at spørge om hjælp, og det kræver mod!
Det er ikke et tegn på svaghed, at søge hjælp. Det er tværtimod en styrke, at turde erkende at man ikke kan klare alting selv, og at man ikke er verdensmester i alt.

Ingen får succes helt på egen hånd. Dem der når rigtig langt, er dem der samler sig det rigtige hold omkring dem, og supplerer ind, der hvor de ikke har deres egne styrker.

Rådgivningsvirksomheden Vanggaard Advice

En virksomhed der specialiserer sig i at understøtte, supplere og udvikle. Kort sagt, at hjælpe til, der hvor virksomheden, eller iværksætteren har brug for det. Jeg har selv haft enormt svært ved at spørge om hjælp, og søge rådgivning. Der skulle en tung omgang stress til, før jeg så nødvendigheden af det. Nedturen har givet mig et nyt perspektiv på vigtigheden af at turde række ud, og det inspirerede mig til at skifte karrierespor.

Det er indlysende for de fleste, at det er vigtigt at turde at spørge andre om hjælp. Men selvom det er indlysende, så kan det sagtens være tabubelagt, og svært for rigtig mange. Derfor vil jeg slutte dette indlæg med en lille øvelse 🙂

Luk øjnene og mærk efter hvad din største udfordring er lige nu…..?
Åben dine øjne og sig det højt for dig selv. 
Bagefter lukker du dine øjne igen, og reflekterer over hvem du tror, bedst kan hjælpe dig med din udfordring…

Hvem var det? Og tør du spørge vedkommende?  

Tak for din opmærksomhed. 🙂 

Kærlig Hilsen
Simon Vanggaard
Vanggaard Advice

Du kan følge Simon på Instagram og via hans egen hjemmeside her og flere fortællinger fra andre inspirerende mennesker finder du her.Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar