Varme

Og brændeovn…

Den her brændeovn har været lidt af et mareridt. Længe. Jeg har ikke kunnet finde et rør der passede, og da jeg endelig fandt det rør jeg ville ha, da ville de sq ikke sælge mig det fordi jeg var tosset nok til at svare på hvor det skulle installeres. Det kombineret med min absolutte nul-viden om brændeovne, min i øvrigt veludviklede evne til at forestille mig alverdens katastrofer og det hele kogt sammen og ned i et telt har gjort at jeg har trukket tiden. Længe.

Heldigvis har vejret været med mig, og for en uges tid siden skar jeg så hul til røret. Og gjorde ikke mere end dét.

I går samlede jeg så rørene, fulgte den vejledning jeg havde fået og det var tydeligt ikke tæt da jeg afprøvede det, klokken var blevet mange og jeg lod det være. Sov på det om man vil. Og skrev til mennesker der har styr på den slags.

I dag stod jeg op og kørte i Bauhaus, åbenbart dem man kan regne med på en søndag, og købte er pakningssæt eller hvad sådan noget dims nu hedder. Keramisk lim, ‘snor’ og en helt del moslen senere satte jeg gang i brændeovnen. Og den lader til at holde tæt. Og varme. Oh den varme er luksus. Specielt i dag hvor denne vinters første frost indfandt sig, sammen med den første sne og hagl. Vidunderlige varme <3

Opsætningen er slet ikke perfekt, der mangler dit og dat, dimser og sager – men lige nu er der varmt og det ér ret skønt.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar