drømme, eventyr, vanlife, vanlifedanmark, drømmefanger

Jeg; en drømmer!

Jeg har SÅ mange drømme! De handler om hvor jeg vil rejse hen og hvad jeg gerne vil se. Hvem jeg vil møde og hvad årstid det skal være.
Jeg drømmer!

Siden jeg var ganske lille, har jeg brugt mange og lange timer, på at drømme mig væk. Til fjerne destinationer, til andre steder end troens holdeplads, og ud på ét af mine mange hverdagseventyr. I dag, på denne lidt kølige tirsdag aften, er ingen undtagelse. Jeg ligger og lytter til træerne sagte raslen i vinden, her inden lyden forstærkes efterhånden som træernes mange blade springer ud.

Eventyret er allerede begyndt. I tankerne kører min datter og jeg afsted til Ikea. Det er hende der kører den lille bil. Hun har for ganske nylig erhvervet sit kørekort. Vi skal købe ind til det nye rullende hjem. Eventyrbilen. I tankerne forestiller jeg mig turkis, eller måske mere blågrønne nuancer. Fordi det vil være smukt. Også med dørene åbne, og en spejlblank sø i baggrunden. Det er sådan det foregår.

Jeg drømmer i billeder

Blødt sengetøj der matcher, lagner og et smukt gardin, måske med en boheme stemning over sig. Lyskæder til hyggen og terracotta potter til krydderurterne. Indkøbsvognen fyldes, efterhånden som drømmen fører os gennem IKEAs lange gange. Indretningen tager form. Lidt nye smukke tallerkener til bog-billeder, glas og en vamset måtte at træde ud på. Det er rart når solen står op. Vi drejer ned mod kassen, og det er ligesom om det er en film der klippes i, for pludselig er det rullende hjem indrettet og jeg sidder på en bjergskråning i den østlige del af Ukraine. Tjenoby med sit sorgfyldte landskab og triste historie. De fattige landsbyer hvor igennem de små veje bugter sig. Eventyret er nu. Selvom jeg endnu ikke er afsted. Det er friheden og fordelen ved at være en evig drømmer. Eventyret er altid ❤

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar