Vinter roadtrip

Vejen til den bedste vintertur

Hvad angår rejser, og vinter roadtrip, da må 2020 siges at ha været året for roadtrips, vanlife, autocampere og camping i det hele taget

vanlife autocamper vinter roadtrip

At blive i Danmark har for mange været det sikreste valg, i dette corona år, og mange destinationer har da også været lukket for turister, men særligt dem med autocampere, campervans og campingvogne har haft ekstra gode kår for corona-venlige ferier.

At have sit eget rullende hjem med sig, er en relativt sikker måde at rejse på, med minimal kontakt til andre, og hvis du tænker at den slags kun dur om sommeren – ja så må du lige tænke om igen, for vinteren på vejene kan være både smuk, hyggelig og en helt særlig oplevelse, hvis du ved hvordan du skal forberede dig til et vinter roadtrip.

1. Sørg for at din bil er vinterklar

Sørg for at klæde dit køretøj, eller campingvogn, godt på til vinteren med blandt andet termormåtter til vinduerne og gode dæk der passer til det terræn du skal køre i. Invester i et fyr til bilen, tænd lys og tag et godt uldent tæppe med til hyggen.   

2. Tjek om pladserne har åbent

Om vinteren er det ikke alle overnatningspladser der har åbent, bruger du for eksempel Pintrip kan du tjekke sidste nye opdateringer via deres app, og er du mere til camping, eller fricamping kan du finde lidt af mine favoritsteder her.

3. Parker i solen

Ligesom de fleste foretrækker et skyggefuldt sted at parkere på en varm sommerdag, lige så dejligt er det at parkere i solen på et vinter roadtrip. Det er med til at holde dit rullende hjem varmt, og det er med til at give dig en masse dejligt lys.

4. Pak som om det bliver snestorm

Når du skal pakke til et vinter roadtrip, findes der et par helt essentielle ting som isskraber til ruderne, sneskovl, varmt tøj og muligheden for at varme det rullende hjem op, men derudover anbefaler jeg også varm kakao, gode spil, bøger og ingredienser til varme boller, bagt i omnia ovnen, til lidt ekstra hygge inden døre.

5. Husk at du altid bare kan køre videre

Noget af det dejligste ved autocamperlivet er at du altid kan pakke sammen og køre videre, der er altså aldrig en god grund til at blive et sted hvor man ikke vil være – så afsted, ud på oplevelser og nyd friheden undervejs.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar